Produktai

Saldainiai PERGALĖ SOSTINĖS CREAM & LIQUEUER

Legendiniai ypatingos technologijos SOSTINĖS saldainiai, kuriems pagaminti reikia net 3 dienų. Pirmiausia puriame krakmole suformuojami saldainio formos kevalėliai, į kuriuos pilamas šilko švelnumo pieninės pomados bei grietinėlės įdaras. Jam sustingus, ant viršaus „nugula“ kvapnaus pieninio likerio sluoksnis. Suformuotas būsimo saldainio įdaras trapiame kevalėlyje rūpestingai apsijojamas krakmolu ir paliekamas „ilsėtis“ iki kitos dienos, kai bus aplietas tirštu burnoje tirpstančiu šokoladu ir suvyniotas į visas skonines saldainio savybes išsaugantį popierėlį.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1740 kJ / 413 kcal
Riebalai 13 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 8,1 g
Angliavandeniai 68 g
iš kurių cukrų 64 g
Baltymai 4,1 g
Druska 0,09 g
Svoris 1 Kg
Pakuotės išmatavimai 385x290x147 mm
Brūkšninis kodas 4770179100332
Svoris 3 Kg
Pakuotės išmatavimai 280x255x130 mm
Brūkšninis kodas 4770179113011

Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), juodasis šokoladas (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), saldintas sutirštintas pienas, etilo alkoholis (3,6 %), gliukozės sirupas, gliukozės-fruktozės sirupas, grietinėlės milteliai (0,2 %), stabilizatorius invertazė, kvapioji medžiaga, kukurūzų krakmolas. 

Gali būti migdolų, lazdynų, žemės riešutų, glitimo (kviečių) ir jų produktų.

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3) °C temperatūroje.