Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Mascarpone su juoduoju šokoladu
PERGALĖ saldainių rinkinys „Mascarpone su juoduoju šokoladu“ – Italijos debesų įkvėptas vasaros romanas. Dėžutėje – 24 juodojo šokolado saldainių su maskarponė sūrio įdaru.
Maskarponės sūris – tai lengvi kamuoliniai Italijos debesys, Lombardijos pievose besiganančios karvės ir iki horizonto nusidriekę vynuogynų laukai.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2315 kJ / 555 kcal |
Riebalai | 35 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 23 g |
Angliavandeniai | 52 g |
iš kurių cukrų | 49 g |
Baltymai | 5,3 g |
Druska | 0,35 g |
Svoris | 160 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179997253 |
Saldainiai su maskarponės sūrio įdaru 42 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 58 % (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), cukrus, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, pieno išrūgų permeatas, nenugriebto pieno milteliai, pieno išrūgų milteliai, grietinėlės milteliai, kokosų riebalai, emulsiklis poliglicerolio poliricinoleatas, džiovinti šaltyje pasterizuoti maskarponės sūrio milteliai 0,2 % (pasterizuotas pienas, valgomoji druska; sudėtyje 75 % maskarponės sūrio), emulsikliai: poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, kvapiosios medžiagos.
Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.