Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Hazelnut su pienišku šokoladu
PERGALĖ Hazelnut saldainių rinkinys su pienišku šokoladu. Dėžutėje – 16 saldainių su lazdynų riešutų įdaru. Lengvai tarp lūpų trakšteli plona pieniško šokolado plutelė ir akimirksniu oras pakvimpa kepintais lazdynų riešutais.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2350 kJ / 563 kcal |
Riebalai | 36 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 21 g |
Angliavandeniai | 54 g |
iš kurių cukrų | 52 g |
Baltymai | 5,8 g |
Druska | 0,27 g |
Svoris | 110 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998366 |
Saldainiai su lazdynų riešutų įdaru 42 %. Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas 58 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), smulkinti kepinti lazdynų riešutai 4,4 %, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, pieno išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapiosios medžiagos.
Gali būti žemės riešutų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų.
Pieniško šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25 %, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %. Pieniško šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.