Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Gold su pienišku šokoladu

PERGALĖ Gold saldainių rinkinys su pienišku šokoladu. Dėžutėje – 48 saldainiai su 4 skirtingo skonio įdarais brangiems žmonėms nudžiuginti:

  • pieniško šokolado širdelė su aromatingu brendžio įdaru;
  • tirštos karamelės įdaras po trapiu pieniško šokolado sluoksniu;
  • šokolado skonio įdaras pieniško šokolado medalione;
  • burnoje tirpstančio krembriulė skonio pomada pieniško šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1979 kJ / 472 kcal
Riebalai 21 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 13 g
Angliavandeniai 66 g
iš kurių cukrų 60 g
Baltymai 4,2 g
Druska 0,21 g
Svoris 348 g
Pakuotės išmatavimai 330x243x26 mm
Brūkšninis kodas 4770179998311

Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11 %; brendžio įdaro 11 %; karamelinio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: pieniškas šokoladas 56 % (cukrus, nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), nugriebto pieno milteliai, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), saldintas sutirštintas pienas, gliukozės sirupas, augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), liesi kakavos milteliai, brendis 0,2 %, kvapiosios medžiagos, emulsikliai: sojų lecitinai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, karamelizuotas cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), konservantas kalio sorbatas. 

Gali būti žemės riešutų, lazdynų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų. 

Pieniško šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 25 %, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %. Pieniško šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.