Produktai

Spanguolės juodajame šokolade
Sakoma, kad ne grandioziniai, bet maži dalykai daro mus laimingais. O jeigu tai džiovintos laumių uogos – saldžiarūgštės spanguolės juodojo šokolado apvalkale, būti laimingais kasdien daug paprasčiau. Pelkių „rubinų“ skanėstas PICKS – rankų darbo, be dirbtinių dažiklių ir GMO. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 proc.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1897 kJ / 452 kcal |
Riebalai | 16 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 9,5 g |
Angliavandeniai | 70 g |
iš kurių cukrų | 63 g |
Baltymai | 2,9 g |
Druska | 0,01 g |
Svoris | 90 g |
Pakuotės išmatavimai | 130x28x195 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179116982 |
Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 50 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos spanguolės 48 % (spanguolės 60 %, cukrus, saulėgrąžų aliejus), stabilizatorius akacijų derva, gliukozės sirupas, palmių ir kokosų riebalai, glajinė medžiaga šelakas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga askorbo rūgštis.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Gali būti makadamijų, migdolų, lazdynų, žemės riešutų, glitimo (kviečių), pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų. Dedame visas pastangas užtikrinti kokybę, tačiau razinose gali būti augalinės kilmės priemaišų.
Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.