Produktai

Spanguolės juodajame šokolade

Sakoma, kad ne grandioziniai, bet maži dalykai daro mus laimingais. O jeigu tai džiovintos laumių uogos – saldžiarūgštės spanguolės juodojo šokolado apvalkale, būti laimingais kasdien daug paprasčiau. Pelkių „rubinų“ skanėstas PICKS – rankų darbo, be dirbtinių dažiklių ir GMO. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų – ne mažiau kaip 43 proc.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1897 kJ / 452 kcal
Riebalai 16 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 9,5 g
Angliavandeniai 70 g
iš kurių cukrų 63 g
Baltymai 2,9 g
Druska 0,01 g
Svoris 90 g
Pakuotės išmatavimai 130x28x195 mm
Brūkšninis kodas 4770179116982

Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 50 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga vanilinas), džiovintos spanguolės 48 % (spanguolės 60 %, cukrus, saulėgrąžų aliejus), stabilizatorius akacijų derva, gliukozės sirupas, palmių ir kokosų riebalai, glajinė medžiaga šelakas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga askorbo rūgštis. 

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.

Gali būti makadamijų, migdolų, lazdynų, žemės riešutų, glitimo (kviečių), pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų. Dedame visas pastangas užtikrinti kokybę, tačiau razinose gali būti augalinės kilmės priemaišų.

Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.