Produktai

Saldainiai NUTS

Švelnaus šokoladinio skonio saldainis su skrudintų migdolų, žemės ir lazdynų riešutų gabaliukais, smulkintomis džiovintomis spanguolėmis, citrininiais ir vaflių traškučiais bei aviečių, ananasų ir apelsininiais gabaliukais. Visa ši skonių fiesta glaistyta pieniniu šokoladu.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2249 kJ / 539 kcal
Riebalai 32 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g
Angliavandeniai 54 g
iš kurių cukrų 49 g
Baltymai 7,2 g
Druska 0,11 g
Svoris 1 Kg
Pakuotės išmatavimai 390x259x225 mm
Brūkšninis kodas 4770179108574
Svoris 7 Kg
Pakuotės išmatavimai 385x290x147 mm
Brūkšninis kodas 4770179108567

Cukrus, smulkinti kepinti žemės riešutai (21 %), augaliniai riebalai (visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai (sudėtyje yra stabilizatorius sorbitano tristearatas), sviestmedžių), liesi kakavos milteliai, pieno išrūgų permeatas, kvietiniai miltai, smulkintos džiovintos spanguolės (spanguolės, cukrus, saulėgrąžų aliejus, ryžių miltai), emulsiklis sojų lecitinai, smulkinti apelsininiai gabaliukai (obuolių tyrė, apelsinų sultys, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, fruktozės – gliukozės sirupas, gliukozės sirupas, kviečių skaidulos, cukrus, palmių riebalai, ryžių krakmolas, tirštiklis pektinai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūrali apelsinų kvapioji medžiaga, antioksidantas askorbo rūgštis, dažiklis kurkuminas), smulkinti lazdynų riešutai (0,15 %), smulkinti migdolai (0,15 %), saldžiavaisio pupmedžio vaisių milteliai, džiovintos spanguolių sėklos, gliukozės-fruktozės sirupas, citrininiai traškučiai (gliukozės sirupas, koncentruotos citrinų sultys, abrikosų masė: abrikosai, cukrus; modifikuotas bulvių krakmolas, tirštiklis natrio alginatas, kvapioji medžiaga), kvapiosios medžiagos, džiovinti šaldant aviečių ir ananasų gabalėliai, pieno išrūgų milteliai, saldintas sutirštintas pienas, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, difosfatai, amonio karbonatai; valgomoji druska.

Etiketėje pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamieji šios prekės komponentai. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3°C temperatūroje).