Šokolado plytelės

Pieninis šokoladas PERGALĖ su miško uogų įdaru
Kruopščiai atrinktų aviečių, mėlynių, gervuogių, braškių ir laukinių vyšnių sulčių kremo purslai kiekviename burnoje tirpstančio pieniško šokolado gabalėlyje.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2064 kJ / 493 kcal |
Riebalai | 26 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 16 g |
Angliavandeniai | 58 g |
iš kurių cukrų | 51 g |
Baltymai | 4,3 g |
Druska | 0,04 g |
Svoris | 93 g |
Pakuotės išmatavimai | 180x85x10 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179125281 |
Pieninis šokoladas 79% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, trinta kakava, nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), gliukozės sirupas, palmių branduolių ir palmių riebalai, miško uogų pasta 1% (cukrus, avietės 23%, mėlynės 6%, gervuogės 5%, braškės 8%, laukinės vyšnios 5%, morkų ir kinrožių koncentratai, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapiosios medžiagos, stabilizatorius pektinas), maltodekstrinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, mėlynių sulčių koncentratas 0,4%, kvapiosios medžiagos, emulsiklis sojų lecitinai, valgomoji druska, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.
Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 30%, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 18%.
Gali būti glitimo, migdolų, lazdynų, žemės riešutų ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.