Šokolado plytelės

Juodasis šokoladas PERGALĖ su mangų įdaru
Prisirpusių tropinių mangų sulčių egzotika klasikinėje juodojo šokolado plytelėje – tobulų atostogų prisiminimams.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2064 kJ / 493 kcal |
Riebalai | 26 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 16 g |
Angliavandeniai | 58 g |
iš kurių cukrų | 51 g |
Baltymai | 4,3 g |
Druska | 0,04 g |
Svoris | 100 g |
Pakuotės išmatavimai | 180x85x10 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179125076 |
Juodasis šokoladas 79% (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), gliukozės sirupas, mangų pasta 1,4% (gliukozės sirupas, cukrus, mangų vaisių koncentratas, vanduo, dažikliai: beta karotenas, paprikų ekstraktas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio metabisulfitas), augaliniai riebalai (palmių), mangų sulčių koncentratas 0,7%, maltodekstrinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, emulsiklis sojų lecitinai, valgomoji druska, konservantas kalio sorbatas.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Juodojo šokolado masėje nėra kitų nei kakavos sviestas augalinių riebalų.
Gali būti glitimo, anakardžių, pistacijų, migdolų, lazdynų, žemės riešutų, pieno, kiaušinių ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.