Šokolado plytelės

Juodasis šokoladas PERGALĖ su mangų įdaru

Prisirpusių tropinių mangų sulčių egzotika klasikinėje juodojo šokolado plytelėje – tobulų atostogų prisiminimams.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2064 kJ / 493 kcal
Riebalai 26 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 16 g
Angliavandeniai 58 g
iš kurių cukrų 51 g
Baltymai 4,3 g
Druska 0,04 g
Svoris 100 g
Pakuotės išmatavimai 180x85x10 mm
Brūkšninis kodas 4770179125076

Juodasis šokoladas 79% (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), gliukozės sirupas, mangų pasta 1,4% (gliukozės sirupas, cukrus, mangų vaisių koncentratas, vanduo, dažikliai: beta karotenas, paprikų ekstraktas; rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, kvapioji medžiaga, tirštiklis pektinas, antioksidantas natrio metabisulfitas), augaliniai riebalai (palmių), mangų sulčių koncentratas 0,7%, maltodekstrinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, kvapioji medžiaga, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, emulsiklis sojų lecitinai, valgomoji druska, konservantas kalio sorbatas.

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50%. Juodojo šokolado masėje nėra kitų nei kakavos sviestas augalinių riebalų. 

Gali būti glitimo, anakardžių, pistacijų, migdolų, lazdynų, žemės riešutų, pieno, kiaušinių ir jų produktų pėdsakų. 

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.