Sausainiai

Sausainiai GAIDELIS KLASIKA

Sausainiai GAIDELIS KLASIKA – skonis, kurio pristatinėti nereikia ir kurio dar niekam nepavyko pakartoti. Tai vieninteliai sausainiai, beveik nepasikeitę nuo 1969 metų, kai buvo iškeptas pirmasis GAIDELIS. Juos valgydama užaugo visa karta, kuri savarankiškumo pirmiausia išmoko ant kaklo užsikabindama namų raktą ir po pamokų ruošdama skaniausią desertą – „Gaidelio“ sausainius, perteptus sviestu, uogiene ar varške. Sausainiai tiems, kuriems nesvetima nostalgija.

Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 1847 kJ / 438 kcal
Riebalai 13 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 5,7 g
Angliavandeniai 71 g
iš kurių cukrų 21 g
Baltymai 8,7 g
Druska 0,33 g
Svoris 165 g
Pakuotės išmatavimai 111x50x56 mm
Brūkšninis kodas 4770179121122

Kvietiniai miltai (kilmės vieta – ES), cukrus, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių; dažiklis beta karotenas, kvapioji medžiaga), gliukozės-fruktozės sirupas, tešlos kildymo medžiagos: natrio hidrokarbonatas, amonio hidrokarbonatas; valgomoji druska, smulkinti: kardamonas, imbieras; emulsiklis sojų lecitinai.  

Gali būti kiaušinių, pieno (įskaitant laktozę), lazdynų, migdolų, žemės riešutų ir jų produktų. 

Laikyti sausoje vietoje (18±8)°C temperatūroje.