Produktai

Saldainių rinkinys PERGALĖ MILK DESSERTS
Dėžutėje – 16 saldainių su 4 skirtingais įvairių šalių desertų skonio įdarais:
- Prancūzijos desertų klasika – burnoje tirpstančio krembriulė skonio pomada;
- gaivus Amerikietiško citrinų pyrago skonis;
- itališko tiramisu deserto skonio įdaras;
- tradicinio Viktorijos laikų Angliją menančio aviečių ir sūrio pyrago skonio užpildas.
Maistingumo deklaracija | 100 g |
Energinė vertė | 2092 kJ / 500 kcal |
Riebalai | 27 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 17 g |
Angliavandeniai | 61 g |
iš kurių cukrų | 50 g |
Baltymai | 4,3 g |
Druska | 0,13 g |
Svoris | 113 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998366 |
Saldainiai su įdarais: aviečių- sūrio pyrago skonio įdaro 11 %; citrinų pyrago skonio įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 11 %; tiramisu skonio įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: sviestmedžių, palmių), nenugriebto pieno milteliai 10 %, gliukozės sirupas, trinta kakava 5 %, kakavos sviestas, maskarponės sūrio pasta 1,8 % ((maskarponės sūris 50 % (pasterizuota grietinėlė, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis), cukrus, pasterizuotas nenugriebtas pienas, pasterizuoti kiaušinių tryniai, etilo alkoholis, kvapioji medžiaga)), saldintas sutirštintas pienas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, nugriebto pieno milteliai, maltodekstrinas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių mono-ir digliceridai; tiramisu pasta 0,5 % ((cukrus, kiaušinių skonio vynas (vynas, cukrus, etilo alkoholis, „Marsala“ vynas, dažiklis sulfitinė amoniakinė karamelė, kiaušinių trynių milteliai, kvapioji medžiaga) (sudėtyje yra sieros dioksidas), „Marsala“ vynas (sudėtyje yra sieros dioksidas), gliukozės sirupas, kiaušinio trynio milteliai, vanduo, etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, dažiklis amoniakinė karamelė, modifikuotas krakmolas)), koncentruotos aviečių sultys 0,27 %, kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, karamelizuoto cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), konservantas kalio sorbatas, koncentruotos citrinų sultys 0,02 %, dažiklis kurkuminas.
Gali būti lazdynų, migdolų, pistacijų, graikinių, žemės riešutų, makadamijų, glitimo (kviečių, rugių, miežių, avižų) ir jų produktų. Ant pakuotės pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamosios šios prekės dalys.
Laikyti sausoje vietoje 15 - 21° C temperatūroje.