Produktai

Batonėlis NOMEDA
Original
Du sluoksniai „Pergalės“ fabrike kepamų traškių vaflių, perteptų sultingų lietuviškų obuolių iš geriausių sodų tyre su skrudintų migdolų ir žemės riešutų gabaliukais. Kultiniai, plonu šokoladiniu glaistu aplieti batonėliai, sukurti dar 1968 m.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1728 kJ / 410 kcal |
Riebalai | 12 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,4 g |
Angliavandeniai | 69 g |
iš kurių cukrų | 61 g |
Baltymai | 4,7 g |
Druska | 0,06 g |
Svoris | 90 g |
Pakuotės išmatavimai | 120x190x40 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179182024 |
Vaisinės masės 60% saldainiai su riešutais tarp vaflių lakštų, glaistyti šokoladu. Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), juodasis šokoladas 20% ((cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga)), vaflių lakštai 7% ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska,emulsiklis sojų lecitinai), smulkinti migdolai 8%, smulkinti žemės riešutai 2%, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratai; stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Gali būti anakardžių, lazdynų, pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų pėdsakų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.