Produktai

Saldainiai NOMEDA
Du sluoksniai „Pergalės“ fabrike kepamų traškių vaflių, perteptų sultingų lietuviškų obuolių iš geriausių sodų tyre su skrudintų migdolų ir žemės riešutų gabaliukais. Kultiniai, plonu šokoladiniu glaistu aplieti saldainiai, sukurti dar 1968 m.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 1728 kJ / 410 kcal |
Riebalai | 12 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 4,4 g |
Angliavandeniai | 69 g |
iš kurių cukrų | 61 g |
Baltymai | 4,7 g |
Druska | 0.06 g |
Svoris | 1 Kg |
Pakuotės išmatavimai | 385x290x233 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179104033 |
Sudedamosios dalys: cukrus, obuolių tyrė (trinti obuoliai, konservantas kalio sorbatas), juodasis šokoladas ((cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga)), vaflių lakštai ir smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska,emulsiklis sojų lecitinai), smulkinti migdolai, smulkinti žemės riešutai, rūgštingumą reguliuojančios medžiagos: citrinų rūgštis ir trinatrio citratai; stingdiklis pektinai, kvapioji medžiaga.
Gali būti anakardžių, lazdynų, pieno (įskaitant laktozę) ir jų produktų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43%. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.
Laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.