Produktai

Saldainių rinkinys PERGALĖ MILK BERRIES
Dėžutėje – maloniai burnoje tirpstančiu kakavos glaistu padengti saldainiai su 4 skirtingais vasaros uogų įdarais:
- mišku dar kvepiančių mėlynių gaiva;
- kibirkščiuojanti aviečių rūgštelė;
- aromatinga braškių vasara;
- prisirpusių vyšnių įdaro bučiniai.
Maistingumo deklaracija | 100 g |
Energinė vertė | 1971 kJ / 471 kcal |
Riebalai | 21 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 13 g |
Angliavandeniai | 66 g |
iš kurių cukrų | 59 g |
Baltymai | 3,8 g |
Druska | 0,18 g |
Svoris | 117 g |
Pakuotės išmatavimai | 188x178x26 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179998281 |
Saldainiai su įdarais: braškių įdaro 11 %; mėlynių įdaro 11 %; aviečių įdaro 11 %; vyšnių įdaro 11 %. Sudedamosios dalys: cukraus sirupas (cukrus, vanduo), cukrus, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: sviestmedžių, palmių), nenugriebto pieno milteliai 10 %, gliukozės sirupas, trinta kakava 5 %, kakavos sviestas, maltodekstrinas, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, nugriebto pieno milteliai, miško uogų įdaras 0,7 % (cukrus, avietės 23 %, braškės 8 %, mėlynės 6 %, gervuogės 5 %, laukinės vyšnios 5 %, koncentruos morkų, kinrožių sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, natūralios kvapiosios medžiagos, stabilizatorius pektinai), braškių įdaras 0,7 % (gliukozės sirupas, cukrus, braškių tyrės koncentratas 10%, vanduo, citrinų tyrės koncentratas, saldžių bulvių tyrės koncentratas, citrusinių vaisių skaidulos, natūrali kvapioji medžiaga, morkų koncentratas, šeivamedžio uogų koncentratas), koncentruotos mėlynių sultys 0,5 %, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas, polioksietileno sorbitano monostearatas; vyšnių įdaras 0,4 % (gliukozės sirupas, cukrus, vyšnių tyrės koncentratas 15 %, citrinų sulčių koncentratas, vanduo, morkų koncentratas, natūrali kvapioji medžiaga, citrusinių vaisių skaidulos, koncentratai: dygminų, juodųjų serbentų), koncentruotos sultys: vyšnių 0,4 %, braškių 0,3 %, aviečių 0,2 %; kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, konservantas kalio sorbatas, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis.
Gali būti lazdynų, migdolų, pistacijų, graikinių, žemės riešutų, makadamijų, glitimo (kviečių, rugių, miežių, avižų), kiaušinių ir jų produktų. Ant pakuotės pavaizduoti produktai nebūtinai yra sudedamosios šios prekės dalys.
Laikyti sausoje vietoje 15 – 21 °C temperatūroje