Šokolado plytelės

Juodasis šokoladas PERGALĖ su graikiško jogurto įdaru
Kiekviename sodraus juodojo šokolado gabaliuke – švelniai aksominis graikiško jogurto įdaras.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2263 kJ / 543 kcal |
Riebalai | 33 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 21 g |
Angliavandeniai | 52 g |
iš kurių cukrų | 48 g |
Baltymai | 5,5 g |
Druska | 0,1 g |
Svoris | 100 g |
Pakuotės išmatavimai | 180x85x10 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179996362 |
Juodasis šokoladas 81 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), augaliniai riebalai (palmių, palmių branduolių, kokosų), cukrus, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, pieno išrūgų permeatas, nugriebto pieno milteliai, graikiško stiliaus jogurto-grietinėlės milteliai 0,8 % (pasterizuoti: grietinėlė, nugriebtas pienas; jogurto bakterijų kultūros: streptococcus thermophilus, lactobacillus bulgaricus), pieno išrūgų milteliai, grietinėlės milteliai, emulsikliai: poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių monogliceridų ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, sojų lecitinai; natūrali jogurto kvapioji medžiaga.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %.
Gali būti glitimo (kviečių), migdolų, lazdynų, žemės riešutų, kiaušinių ir jų produktų.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.