Produktai

Šokoladinių saldainių rinkinys PERGALĖ Classic su juoduoju šokoladu

PERGALĖ Classic saldainių rinkinys su juoduoju šokoladu. Dėžutėje – juodojo šokolado saldainiai su 4 skirtingais įdarais: 

  • gurmaniškas triufelinis įdaras po juodojo šokolado sluoksniu; 
  • sodrios karamelės banga, įkalinta trapaus juodojo šokolado apvalkale; 
  • amžina šokoladinio skonio klasika juodojo šokolado rėmuose;
  • mišku dar kvepiantis purus lazdynų riešutų įdaras juodojo šokolado apvalkale.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2114 kJ / 505 kcal
Riebalai 27 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g
Angliavandeniai 58 g
iš kurių cukrų 53 g
Baltymai 4,2 g
Druska 0,13 g
Svoris 114 g
Pakuotės išmatavimai 188x178x26 mm
Brūkšninis kodas 4770179999042
Svoris 171 g
Pakuotės išmatavimai 188x26x246 mm
Brūkšninis kodas 4770179999028
Svoris 343 g
Pakuotės išmatavimai 330x26x243 mm
Brūkšninis kodas 4770179999004

Saldainiai su įdarais: šokolado skonio įdaro 11,5 %; karamelinio įdaro 11,5 %; triufelinio įdaro 9,5 %; lazdynų riešutų įdaro 9,5 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 58 % (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: šorėjų, alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukraus sirupas (cukrus, vanduo), augaliniai riebalai (palmių branduolių, palmių), cukrus, gliukozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, pieno išrūgų milteliai, liesi kakavos milteliai, karamelizuotas įdaras 1 % (gliukozės-fruktozės sirupas, saldintas sutirštintas pienas, kokosų riebalai, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, emulsiklis sojų lecitinai, kvapiosios medžiagos), smulkinti kepinti lazdynų riešutai 1 %, drėgmę išlaikanti medžiaga glicerolis, nugriebto pieno ir pieno išrūgų miltelių mišinys, nenugriebto pieno milteliai, emulsikliai: riebalų rūgščių mono- ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, riebalų rūgščių mono- ir digliceridai, poliglicerolio poliricinoleatas, polioksietileno sorbitano monostearatas; valgomoji druska, kvapiosios medžiagos, konservantas kalio sorbatas.

Gali būti žemės riešutų, migdolų, anakardžių ir kitų riešutų, glitimo (kviečių), kiaušinių ir jų produktų.

Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais.

Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3)°C temperatūroje.