Produktai

Saldainių rinkinys PERGALĖ UNIQUE

Prašmatnus rankų darbo saldainių PERGALĖ UNIQUE rinkinys sukurtas kokybę ir estetiką vertinantiems šokolado gurmanams. Dėžutėje – 18 rutuliuko formos saldainiai su 4 skirtingais įdarais: 

  • juodojo šokolado skonio įdaras;
  • „gianduja“ riešutų šokolado banga;
  • irisų skonio įdaras;
  • šampano skonio įdaro pliūpsnis.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2158 kJ / 517 kcal
Riebalai 30 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 19 g
Angliavandeniai 55 g
iš kurių cukrų 50 g
Baltymai 5,4 g
Druska 0,09 g
Svoris 200 g
Pakuotės išmatavimai 265x148x35 mm
Brūkšninis kodas 4770179180174

Saldainiai su įdarais: šampano skonio įdaro 6 %; „gianduja“ skonio įdaro 8 %; irisų skonio įdaro 7 %; juodojo šokolado skonio įdaro 7 %. Sudedamosios dalys: šokoladas (47 %) [cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (palmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: lecitinai (sojų) ir poliglicerolio poliricinoleatas; kvapiosios medžiagos], šokoladas (11 %), [cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, pieno riebalai, emulsikliai: lecitinai (sojų) ir poliglicerolio poliricinoleatas; kvapiosios medžiagos], baltasis šokoladas (7 %) [cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, išrūgų milteliai (iš pieno), emulsikliai: lecitinai (sojų); natūrali vanilės kvapioji medžiaga], pieninis šokoladas (7 %) [cukrus, kakavos sviestas, nugriebto pieno milteliai, trinta kakava, pieno riebalai, emulsikliai: lecitinai (sojų) ir poliglicerolio poliricinoleatas, kvapiosios medžiagos], augaliniai riebalai (alyvpalmių, sviestmedžių), grietinėlė (iš pieno), „gianduja“ riešutų šokoladas (2.8 %) [cukrus, lazdyno riešutai (30 %), trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: lecitinai (sojų)], gliukozės sirupas, nesaldintas sutirštintas pienas (1,8 %), saldintas sutirštintas pienas (1,3 %) (pienas, cukrus), drėgmę išlaikanti medžiaga: sorbitolis; pieninio šokolado drožlės [cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, trinta kakava, natūrali vanilės kvapioji medžiaga] dekstrozė, išrūgų milteliai (iš pieno), invertuoto cukraus sirupas, nugriebto pieno milteliai, sviestas, etilo alkoholis, grietinėlės milteliai (iš pieno), kakavos milteliai, nenugriebto pieno milteliai, kvapiosios medžiagos, „Marc de Champagne“ (0,1 %), emulsikliai: lecitinai (sojų), poliglicerolio poliricionoleatas, stabilizatorius: invertazė, vitaminas C, natrio hidrokarbonatas; jūros druska (0,05 %), konservantas: kalio sorbatas, kakavos sviestas, natūrali braškių kvapioji medžiaga su kitomis natūraliomis kvapiosiomis medžiagomis, koncentruotos šeivamedžio uogų sultys, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga: citrinos rūgštis. 

Šokolade kakavos sausųjų medžiagų yra ne mažiau kaip 43 %. Šokolade kakavos sausųjų medžiagų yra ne mažiau kaip 41 %. Pieniniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų yra ne mažiau kaip 25 %. „Gianduja“ riešutiniame šokolade kakavos sausųjų medžiagų yra ne mažiau kaip 32 %. Šokoladas su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. 

Gali būti žemės riešutų, kviečių, miežių, kiaušinių ir jų produktų. 

Laikymas: laikyti sausoje vietoje (18 ± 3)°C temperatūroje.