Produktai

Saldainių rinkinys PERGALĖ UNIQUE

Prašmatnus rankų darbo saldainių PERGALĖ UNIQUE rinkinys sukurtas kokybę ir estetiką vertinantiems šokolado gurmanams. Dėžutėje – 24 kvadratiniai saldainiai su 5 skirtingais įdarais: 

  • pieninio šokolado įdaras su kakavos gabalėliais;
  • aksominis pieniško šokolado ir migdolų įdaras;
  • sodrus pistacijų įdaras;
  • burnoje tirpstantis krembriulė skonio pomada;
  • mišku dar kvepiančių lazdynų riešutų ir trapių sausainių gabaliukų įdaras.
Vidutinis maistingumas 100 g
Energinė vertė 2142 kJ / 512 kcal
Riebalai 29 g
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių 17 g
Angliavandeniai 54 g
iš kurių cukrų 50 g
Baltymai 6,3 g
Druska 0,14 g
Svoris 253 g
Pakuotės išmatavimai 338x148x35 mm
Brūkšninis kodas 4770179118801

Saldainiai su įdarais: pieninio šokolado ir kakavos pupelių įdaro 11 %; pistacijų įdaro 11 %; krembriulė skonio įdaro 9 %; pieninio šokolado ir migdolų įdaro 7 %; migdolų, lazdynų riešutų ir sausainių įdaro 7 %. Sudedamosios dalys: juodasis šokoladas 43 % (cukrus, trinta kakava, kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), *pieninis šokoladas 19 % (cukrus, nugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, trinta kakava, pieno riebalai, lazdynų riešutų masė, emulsikliai: poliglicerolio poliricinoleatas, sojų lecitinai; natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kremas su baltu šokoladu [baltasis šokoladas 59 % (сukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), grietinėlė, cukrus, etilo alkoholis, pieno išrūgų koncentratas, pieno baltymai)], cukraus sirupas (cukrus, vanduo), karamelinis įdaras 5,4 % [(pieninis šokoladas su karamele 34,5 % (nenugriebto pieno milteliai, kakavos sviestas, karamelizuotas cukrus, trinta kakava, cukrus, natūrali kvapioji medžiaga), cukrus, augaliniai riebalai (saulėgrąžų), smulkinti sausainiai 11 % (kvietiniai miltai, cukrus, kviečių salyklo milteliai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinai, krakmolas (iš kviečių), tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatai, valgomoji druska, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), nugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, paprikų ekstraktas)], baltasis šokoladas 5% (cukrus, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), migdolų įdaras 2,4 % (cukrus, migdolai 46,5 %, augaliniai riebalai (saulėgrąžų), emulsiklis sojų lecitinai), smulkintos kakavos pupelės 2 %, saldintas sutirštintas pienas, palmių branduolių, palmių, kokosų riebalai, gliukozės sirupas, pistacijų kremas 1 % (migdolai, cukrus, dekstrozė, anakardžiai, pistacijos 7 %, saulėgrąžų aliejus, kukurūzų krakmolas, kvapiosios medžiagos, emulsiklis sojų lecitinai, dažikliai: kurkuminas, chlorofilų ir chlorofilinų vario kompleksai), cukrus, traškūs smulkinti sausainiai 0,6 %[(kvietiniai miltai, cukrus, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: saulėgrąžų, rapsų), pieno riebalai, laktozė, pieno baltymai, valgomoji druska, miežių salyklo milteliai, tešlos kildymo medžiaga natrio karbonatai, emulsiklis saulėgrąžų lecitinai, antioksidantas tokoferolių koncentruotas ekstraktas], smulkinti kepinti lazdynų riešutai 0,4 %, drėgmės išlaikymo medžiaga glicerolis, smulkinti vafliai (kvietiniai miltai, vanduo, rapsų aliejus, tešlos kildymo medžiagos: natrio karbonatai, amonio karbonatai; valgomoji druska, emulsiklis sojų lecitinai), trinta kakava, emulsikliai: riebalų rūgščių mono-ir digliceridų citrinų rūgšties esteriai, poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių mono-ir digliceridai, sojų lecitinai; karamelizuoto cukraus sirupas (gliukozės sirupas, cukrus, vanduo), etilo alkoholis, kvapiosios medžiagos, valgomoji druska, visiškai hidrinti palmių branduolių, palmių riebalai, liesi kakavos milteliai, konservantas kalio sorbatas, aviečių gabalėliai, džiovinti šaldant. 

Pieninio šokolado masės (12 %) įeina į įdarų sudėtį. Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 50 %.* Pieninio šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 27 %.Baltojo šokolado masėje kakavos sviesto ne mažiau kaip 20 %, pieno sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 14 %.

Gali būti žemės riešutų ir jų produktų.