Produktai

Saldainiai UNIQUE GIANDUJA & COCOA NIBS
Lengvai tarp lūpų trakšteli plona juodojo šokolado plutelė ir akimirksniu oras pakvimpa kepintais lazdynų riešutais. Tai aromatas švelnaus itališko gianduja kremo, kuris saldainyje susilieja su puriu prancūzų šokoladinio kremo etalonu – ganache. Lėtai burnoje tirpstant dviejų geriausių pasaulyje konditerijos mokyklų skoniams, atsiskleidžia giliai viduje slėpta maloniai karstelėjusių kakavos pupelių gabaliukų paslaptis. Unikali harmonija viename saldainyje.
Vidutinis maistingumas | 100 g |
Energinė vertė | 2307 kJ / 555 kcal |
Riebalai | 39 g |
iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių | 26 g |
Angliavandeniai | 43 g |
iš kurių cukrų | 29 g |
Baltymai | 4, g |
Druska | 0,02 g |
Svoris | 200 g |
Pakuotės išmatavimai | 300x290x120 mm |
Brūkšninis kodas | 4770179996195 |
Sudedamosios dalys: šokoladas 30 % (kilmės vieta: ES) (cukrus, trinta kakava, augaliniai riebalai (įvairiomis dalimis: alyvpalmių, sviestmedžių), kakavos sviestas, emulsikliai: sojų lecitinai, poliglicerolio poliricinoleatas; kvapioji medžiaga), cukrus, trinta kakava, sviestas, kakavos sviestas, pasterizuota plakamoji grietinėlė (sudėtyje stabilizatorius karageninas), smulkintos kakavos pupelės 1,7 %, etilo alkoholis 1,7 %, pieninis riešutinis šokoladas 1,4 % (cukrus, lazdynų riešutų masė 36 %, kakavos sviestas, nenugriebto pieno milteliai, trinta kakava, emulsiklis sojų lecitinai, natūrali vanilės kvapioji medžiaga), kvapioji medžiaga.
Gali būti glitimo (kviečių), migdolų, pekaninių karijų, žemės riešutų ir jų produktų.
Juodojo šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau 43 %. Juodojo šokolado masė su kakavos sviestu ir kitais augaliniais riebalais. Pieninio riešutinio šokolado masėje kakavos sausųjų medžiagų ne mažiau kaip 32 %.
Laikymo sąlygos: laikyti sausoje vietoje (18±3°C temperatūroje). Kilmės šalis: Lietuva.